Vestvendt terrasse til nedgående sol anlagt mellem professionelt bygget TINY HOUSE, der nu tjener som legehus, og vinkelret på den store, murede terrasse med elektriske markiser. Den sorte terrasse er efterfølgende blevet suppleret med en pergola til at sikre en smule skygge og dyrkning af blomster på en spændende måde.

Store terrasser er blevet populære i de senere år, hvor vejret tilsyneladende er blevet varmere. CPHBYG har anlagt terrasser i massevis – både hos privare i forbindelse med udekøkkener og legehuse, men også på toppen af erhvervsejendomme.

Mange erhvervsejendomme er opført med fladt tag, hvor der er hekseværk til elevatorer, air condition og andet maskinel. Men som et led i en bedre trivsel for personalet, og derfor også et initiativ til at sikre sig de mest attraktive medarbejdere, har der været en stor vækst i “top roof kantiner”. I godt vejr kan medarbejderne arbejde udenførs, ligesom en “fyraftensøl” fredag er med til at fremme den sociale adfærd. Herunder er det en ejendom på Amager, der har fået en flot terrasse.